Промоции

 • Мултифункционален вибратор Silicone Rabbit

  Мултифункционален, компактен вибратор. Пенисовидното тяло е снабдено с 4 реда метални перли, които се въртят. Заедно с това, тази част от вирбатора, изпълнява въртеливи, ротиращи движения, които го нареждат сред най-желаните и предпочитани видове. Вибраторът е снабден с клитор стимулатор, под формата на зайче, който притежава мощна вибрация. Луксозната играчка е снабдена с удобно дистанционно с плъзгащи се бутони, с които лесно и удобно може да регулирате скоростта на перлите и вибрацията на клитор стимулатора.

  Дължина: 21,5см
  Използваема част: 16,5см
  Диаметър: 3см
  Цвят: розов
  Работи с 3 батерии 1.5V ААА

   

  110.00 лв. 95.00 лв.
 • Вибратор с клитор стимулатор Vibe O’rabbit Purple

  Vibe O'rabbit Pink притежава 10 различни вида вибрация, изработен е от 100% медицински силикон. Вибраторът има съвременен дизайн – гладка, стилна и изчистена форма, която позволява нежно проникване, клиторна стимулация, както и достигане на G-точката. Vibe O'rabbit Pink е изключително безшумен в режим на работа, и водоустойчив.

  Дължина: 22см
  Използваема част: 14,5см
  Диаметър: 2,5
  Цвят: лилав
  Работи с 2 батерии 1.5V ААА

  Доставка в дискретна опаковка

  100.00 лв. 90.00 лв.
 • Rampant Black Butt Plug

  Rampant Black Butt Plug e оребрен анален разширител за всички любители на аналния секс. Изработен е от висококачествен силикон, хипоалергенен и изключително нежен към кожата. Този анален разширител е изключително удобен за употреба, върхът е заоблен и плавно си се стеснява, което прави проникването лесно и приятно.

  Дължина: 13см
  Използваема част: 10см.
  Диаметър: от 6,0см до 3,57см до 1,7см
  Цвят: черен

  44.00 лв. 40.00 лв.
 • Уред за уголемяване на пениса Penix Extender Platinum

  Penix Extender Platinum е един от най-сигурните и доказани начини за увеличаване размера на пениса. Действието на уреда се основава на принципа на разтягането. С Penix Extender се постигат трайни резултати – увеличаване на дължината на пениса от 3 до 5см и увеличаване на диаметъра с 1см! Поставя се и се сваля изключително лесно. Одобрен е от Европейските Санитарни власти и е клинично тестван. Препоръчва се от всички водещи сексолози в света. Освен това Penix Extender Platinum е подобрен със специален маншон за придържане на пениса.

  212.00 лв. 185.00 лв.